MENÜ

Webvideó marketing legeredményesebb ága a videolevél 
központú technológia,  a  marketing  új korszaka


 

CORNING alkalmazás! A jövő már itt jár közöttünk!

Az alábbi videobetét, alapja  egy marketing videolevélnek! 

Az intelligens üveg-felületek koncepcióját mutatja be!

 

Az első része ennek a bemutatónak itt van. 20.827.735 ennyien nézték meg!


 

A WowWe cég keretrendszerében, együtt alkalmazza a hatékony videomarketing egymást kiegészítő eszközeit, a videolevelet és videokonferencia modern eszköztárát, mindezt szinte ingyen (az alap havi 20 dollár).

Ennek a technikának a segítségével minden céges (kicsi és nagy) és közösségi (egyetem, egyesület, egyház) alkalmazásnál a moderátorok kiegészíthetik a megjelenést a saját (akár arculati) igényeik szerint.

Megvásárolhatják a platform keretrendszerében működő teljes-körű saját videoarculat létrehozásának a jogát és alkalmazási technológiáját a legkisebb költséggel és a legegyszerűbb eszközökkel.

 

A videolevél megnézéséhez, a biztonságot biztosító
 Adobe Flash Player
lejátszó segédprogram aktuális változatának installálása és engedélyezése szükséges. 
 A profi online multimédiában minden cég ezt az alkalmazást használja!

 

 

A videoüzenet teljes képernyőre is kinagyítható (jobb sarokban >> click)

Figyelem: a  fordításban  nem indul el a videolevél, csak az eredeti oldalon!

Részletek a Hogyan lehet oldalunkon és az "élő" videokonferenciákon!

 

A Video Email a videolevél, csak az alap funkció.

Az iWowWe cég alkalmassá tettehogy a céged, közösséged bármelyik megbízott munkatársa a feladatának megfelelően, egyszerűen és könnyen létrehozza, néhány perc alatt (drag and drop) a saját videólevél anyagát.

Ez megfelehet a vállalati (közösségi) hagyományoknak, üzenetnek megfelelő hátterekkel, és  arculati elrendezéssel. 

A munkatársnak ezzel a rendszerrel nem okoz gondot  hogy percek alatt létrehozzon egy "termet", kiértesítsen és levezessen egy videokonferenciát akár 100 (opcionális 250) fős online (12 egyidejű videó) kapcsolattal

 

Ehhez a praktikus internetismeret megfelelő alap. Az alap eszközök használatának első fázisa, egy-két hét alatt megtanulható az online képzési videokonferenciáinkon.

 

A Benchmarking a legjobb cég keresésének tudománya. A cég termékei, infrastruktúrája és üzletpolitikája a világszínvonallal vannak öszhangban. Ezt bizonyítja, az oldalsávban látható STEVIES INNOVÁCIÓS dij odaitélése is! 

Ha nemzetközileg elismert videokommunikációs vállalkozást keresel, aki a speciális új tömörítési (és küldési) technikával, és giga-méretű háttérkapacitással is (saját tulajdonként) fejlesztéssel, szoftverekkel és hardverrel rendelkezik és nagyon értékarányosak az árai, Európában elsősorban minket (WowWe) találsz.

 

A WowWe cég büszke arra, hogy összehangolta, és tökéletesítette a XXI. század marketing kommunikációjának egyszerű, gyors és hatékony új eszköztárát.

Különleges videotömörítési technikájával megoldotta a HD minőség
szakadozásmentes továbbítását. A
 nagy és szabad kezelésű 
olcsó konferencia-videorendszerek létrehozását 
személyessé és elérhetővé tette mindenkinek.

 

Mi büszkék vagyunk, a legjobb minőségre, hogy vannak nálunk olyan dolgok, amit egyszerűen nem találnak az emberek más szolgáltatásoknál. Az ingyenes videolevél (napi tíz) csak az egyik ilyen funkció.

 

A vállakozások intézmények részére különleges üzleti csomagot állítottunk össze. A rendszer minden eleme a vállalkozás saját arculatára alakítható. Még mindig kíváncsi, vagy hogyan használja ezt egy üzlet tulajdonosa, vagy egy közösség?

 

A továbbiakban részletes felhasználási javaslatokat is adunk,
(Küldj egy how-to (hogyan lehet...) videót az ügyfeleknek, termék és cégismertetéssel.....

A Dunaújvárosi Főiskola cége az ECOTECH ZRT egy innovációs vállakozás. 
A honlapján található 
nyilvános információk alapján,  az alábbi videolevelet lehet összeállítani. 

(minta, kattints a képre)

 

Az ECOTECH (minta) forrást tartalmazó videolevél rövid elérési linkje: http://bit.ly/OjrQEE 

A cég nagyszerű, HD minőségű internetes  videoanyagát, beillesztettük a videolevél keretrendszerbe, így a régebbi tipusú számítógépeken is, akadozásmentesen lejátszható, közel HD minőségben, akár teljes képernyőn is!

 Küldj egy how-to (hogyan lehet) videót az ügyfeleknek.

A videolevél a legegyszerűbb tájékoztatási eszköz a címzettek felé arról, hogyan lehet egy vagy több a termékkel (szolgáltatással) a lehető legnagyobb hatékonyságot elérni. Küldj egy lépésről-lépésre videó bemutatót, ez a legjobb módja, hogy egy terméket vagy szolgáltatást megismertess a leendő vevőkkel.

 

Adj egy robusztus, minden szögből bemutatott előnézetet egy új termékről.

Mi sem mutatja jobban egy termék vagy szolgáltatás lényegét, mint a 360 º körbenézés. Mutasd be a termékeket minden szögből, akár működés közben, így az ügyfelek jól látják az előnyös tulajdonságokat, minőségi megoldásokat.

 

Küldj el videó ajánlási mintát, amely kedvezményre jogosítja a továbbküldő vevőt.

Ez egyszerű ösztönzés a leghűségesebb, boldog ügyfelek számára (vásárlói klubok), azért hogy Ő is hozzon létre egy személyes ajánló videolevelet és küldje el ismerőseinek, csatolva az ajánlat törzsanyagát.

  

Hozzon létre egy üzenetet a vezérigazgató

Nagyon fontos, hogy a vásárlók megismerjék a cég fejlesztő kapacitását. Számos minőségi szolgáltatásnál, terméknél a vevők  kíváncsiak lehetnek arra milyen hajtóerő (tudás), szakembergárda, technikai kapacitás van a cég mögött. Mutasd meg nekik!

Hozzon létre egy személyes üzenetet a cég vezérigazgatója, vagy egy felső vezető beszéljen közvetlenül a vásárlókhoz, és ajánlási rendszerben ösztönözzön a továbbküldésre.

 

Mutasd be a jövőt

A vásárlók nehezen képzelik el a jövő technikai lehetőségeit, ha azok csak szűk rétegek igényszintjében jelennek meg. Ezeket nehéz szavakkal, álló-képekkel körülírni.

Videolevéllel nagyon hatékonyan be lehet mutatni a fejlesztési irányokat elképzeléseket (lásd felül CORNING). Jól megjeleníthető az a tudás és a koncepciói is amely alapja a fejlesztéseknek.

Érdemes létrehozni a fejlesztések, koncepciók iránti érdeklődőkből vásárlói klubokat, akik, viszont videolevél küldéssel segíthetik a fejlesztést!

 

E-learning, új lehetőségek a személyes videokommunikációs technológiával

Hozz létre videohírlevelet, hírlevélközösséget, videolevél oktatási csomagot, videokonferenciával kombinálva. Ezt a megoldást elsősorban közösségeknek, oktatási helyeknek ajánljuk. A távoktatás új dimenzióit teremti meg.

Akár hetente, autoresponderrel ütemezve a közösség véleményformálóinak, vagy az oktatóknak a közreműködésével, tájékoztató, informáló, akár képzési anyagokat eljuttató hírlevélhálózat építhető ki a cég prémium szolgáltatáshoz kapcsolódó webirodájával kombinálva.

Ezzel a lehetőséggel akár naponta is több ezer videohírlevelet lehet, automatizálva névre címezve (autoresponder) továbbítani.

A egy videolevélben legalább 100 perces tájékoztató anyag küldhető. A videolevelek korlátlan számban egymásba ágyazhatók. Össze lehet kapcsolni a konferenciaterem szolgáltatással is, így a közösség, iskola területi online csomópontjai is kialakíthatók.

Az adatbiztonság testre-szabható, jelszó, belépési azonosító, tesztlap, adatlap funkció, és egyéb védelmi rendszerek (opcionális) alkalmazásával, akár a banki jellegű szigorú követelményeket is kielégítheti. 

 

Az online konferenciaterem funkciói alapján teljeskörű online képzésre,
akár vizsgáztatásra is alkalmas!

 


 

Biztonság

A frissített Adobe Flash Player alkalmazása, az flv videoformátum kezelése egy speciális tömörítési technológiával egybeépítve, és a tárolásbiztonsági rendszerek a világon a legszigorúbb, (amerikai kormányzat videobiztonsági) követelményeket is kielégítik!

  

A videó anyagok nem terheleik a fogadó ügyfél számítógépét, a link, birtokában korlátlan számban bármilyen időpontban megnézhetők, a linkek lerövidíthetők, továbbküldhetők! A küldő megnézheti a webirodájában, ki és hányszor nézte meg a küldött videolevél összeállítást.

 Üzleti megoldások bemutatása (angol nyelvű)

https://laknerferenc_ilona.iwowwe.com/business-solutions.html

Click >> Az oldal alján van a videó 

**********

Nincs más dolga, mint jelentkezni. 
Időpontot egyeztetünk, és küldöm a részletes tájékoztatást, 
amely nem kötelezi semmire, nézzen bele!

 

ÉRDEKEL 
Írj a videolevelezes@gmail levélcímre

 

 

 

 Hatásos marketingvideó készítéshez technikai tanácsok

Hírek

 • Translated

  The page translated by Google


  http://bit.ly/t2Ijat

  <<<<<<<<<<<  >>>>>>>>>>

  Gyere velünk és légy szabad!

  A Napi 10 db
  VIDEÓLEVÉL MINDÍG INGYENES!!

  ---------------------------------------

 • Kapcsolati adatlap

  Kapcsolat, infó az EgészségSuli.hu -n lévő
  közös adatlapon keresztül

  KAPCSOLATI  ADATLAP

 • Innováció

  2011-óta az iWowWe cég
  a legjobbak között, 
  a videokommunikációban!

 • Társhonlapok

Weboldal készítés ingyen

Asztali nézet