MENÜ

Út a prémium jövedelemhez 


 

Út a prémium jövedelemhez 12 lépésben

A folyamatos tanulás a legfontosabb itt is, remélem nem lepődtél meg?

 

1. Jelölt! Miután megnézted miről is van szó (videolevelekvideokonferencia) gyere velünk egy élő konferenciaterembe (időpontot egyeztetünk, küldjük a linket) , itt megismerheted a vezetőket, és az egyik technológiát.

Ezután hallgasd meg a részletes bemutató prezentációkat (itt videokonferencia keretében) esténként  legalább egyszer (ha nem világos a konfiterem kezelése kérdezz, Skype: laknerferi). 

 

Írd össze a kérdéseidet, megbeszéljük, én is meghallgatom hetente még most is a központi tájékoztatókat. 

 

 • A konferenciateremben délelőtt a csoportok működéséről beszélgetnek a vezetők, este az előadók részletesen bemutatják a videokommunikáció jövőjét, céget, a lehetőségeket, ezt a vállalkozást, az ajánlást, az ösztönzési (jutalék) rendszert. 

 • Azt is, hogyan érhetsz el az ismeretek online tanulásával és tanításával (napi néhány óra munkával), minimális befektetéssel, akár fél év alatt (vagy hamarabb) olyan jövedelemszintet, ami akár jelentőssen meghaladja a mai magyar átlagjövedelmet. Ezért ki sem kell mozdulnod a lakásodból.

Regisztráció

2. Ezen a honlapon minden információt megtalálsz, a Hogyan lehetoldalunkon a videokommunikációs rendszerről, az alkalmazásról,  Aregisztrációról, a képzésről, is írunk, nézz körül!

 

Ha érdekel ez a tevékenység regisztrálj az WowWe cég weblapján >> a személyes linkemen keresztül, vagy a megívódnál a prémium nevű csomagra (a legelőnyösebb)

 

 • Háromvonalas (egyidejű konferenciatermes) személyes tájékoztatót is tudunk adni. >> Felső vonal (nagy tapasztalat, bizonyított eredményesség) >> ajánló (pl. én) >> érdeklődő (te). Nincsenek tabuk, kérdezhetsz bármit!

  Az ingyenes, technikai, módszertani videokonferenciákon később is bőséges és részletes oktatást kapsz a videolevelezésről, a videokonferencia termek létrehozásáról, és működtetéséről, és a marketing eszközökről. 

 • Vedd fel a kapcsolatot (Skype-n, vagy telefon) azzal aki neked ajánlotta ezt az oldalt, (Skype (én): laknerferi). A webirodánkban (ilyen neked is lesz) látjuk ha regisztráltál, és kérdezz!

   

 

3. Ha regisztráltál, mindenki segíteni fog, hogy neked is legyenek munkatársaid.

 

Megtanítjuk hogyan kell MEGHÍVNI az ismerősöket. A segitségünkel megismered (gyakorlással) a videolevél és a konferenciaterem készítési technológiájának alapjait, a központi magyar nyelvű technikai bemutatón kapott információk alapján (ez egy kicsit "lassú", de alapos kezdés).

 

Ne ijedj meg, talán soknak tűnik az információ, ne akadj el a részletekben, a dolog sokkal egyszerűbb mint aminek látszik elsőre.

 

Ez nem is igazán munka, inkább egy önfejlesztő tréning, ami az "egyszeri nyelvtanáréhoz" hasonlít, aki alaposan készül de csak egy-két leckével van csak a tanítványai előtt, és ettől még nagyon jól csinálja. Bele kell vágni minél hamarabb a személyes ajánlásba, a te ajánlód (én is) segíteni fog.

 

 

4. Ha nincs mikrofonos webkamerád, szerezz be egyet (egy olcsó is megteszi), fülhallgató is kell. A fejhallgatós mikrofon-szett, profi lendületet adhat.

Bővebben 5.-12. pont >>>>

 

 

FONTOS!! Csak olyantól kérj, fogadj el véleményt

AKI VELED EGYÜTT MEGHALLGATTA

az esti alap konferencia tájékoztatók valamelyikét,

és megnézte (legalább egyszer) ennek a honlapnak az oldalait!

 

 

Szupergyors ajánlási módszer (16 nap, +1-3 hónap)

Mottó: Amit megtanultál azonnal add tovább!

 

1. nap Regisztrálj prémium tagként, olvasd végig ezt a honlapon a "hogyan" oldalt is (legalább 2x),

 

2-5. nap. Hallgasd meg a videolevél és videokonferencia-terem készítési tájékoztatót itt ("hogyan" oldalunk is) és a központit is, tanulj jegyzetelj, és csináld.

 

6-7. nap, Tisztázd a felmerült kérdéseidet (ha nem megy valami) az ajánlóddal. Készíts listákat, meghívó videolevelet és konferenciatermet magadnak, használd a háromvonalas kapcsolatot is.

 

8-16. nap  Hívj meg naponta 15-20 ismerősödet (videólevéllel, vagy szóban Skype-vel) beszélgetésre, a konferenciatermedbe. Akkor egyszerű a dolgod, ha az ismerősödnek van Skype vagy MSN gyakorlata. Ne lepődj meg ha csak néhányan fognak válaszolni (~20%), egyeztess későbbi időpontokat is.

 

Fontos! Ki kell kapcsolni minden videokamerát, mikrofont használó (egyéb) alkalmazást neked is és azoknak is akik belépnek a konfiterembe, hogy a konfirendszer kapcsolatba tudjon lépni a géped kamerájával és mikrofonjával, és fülhalgatót, vagy fejhalgatót kell használni a visszhangzás elkerülése érdekében.

 

Regisztrálj (akár megosztott képernyővel) együtt prémium kategóriában, két napon belül azokkal akik vállalkoznak az ajánlás munkára (legrosszabb esetben is heti egy-egy munkatárs). Ez eleinte napi két-három óra munkát jelent neked három-négy hétig, így már van három-négy közvetlen munkatársad, és már némi jövedelmed is. A továbbiakban az a dolgod, hogy "duplikálj", nekik is add át ezt a módszert!

 

Ha szünetet tartasz, megszakad a lendület, és a lassú faktor lép életbe. Persze ez nem baj, csak ne állj le hosszabb időre. Két hónap múlva ugyanez (három-öt munkatárs) elérhető.

A Konferenciaterem használata a (nem csak) gyors kezdésnél belépés után:

Tíz-tizenkét jelöltet is érdemes egyszerre meghívni időpontra. Ennek a technikáját leoktatják a képzéseken. A résztvevőknek azt  érdemes elmondani, hogy ezt a  (akár 100 fős)videokonferencia termet és a videolevelet hogyan tudja eredményesen használni bárki, akár cég, egy közösség, vagy a család.

 

A bevezető csevegés és a lehetőségek a bemutatása után, beszéljetek néhány percben erről az internetes ajánlási munkáról (mi ez mit kell csinálni és hogyan) és az élményeidről (lehet akár alkalmi is). Csak lazán, ne legyen bemutató jellege. A kellemetlenkedő kérdéseket kerüld ki.

 

Mond meg őszintén, ha te is még az alkalmazások felfedezésének állapotában vagy, és profiktól szoktál segítséget kérni (ezt minden munkatárs megteheti). Ezután meghívod őket egy központi "konfitermes" (Hosszú Sándor) tájékoztatóra, amit együtt hallgattok meg (a saját számítógépetek előtt) és utána Skype-n (egyenként) "face to face" (szemtől szemben) néhány percben beszélgettek róla a következő napon.

 

A szemtől-szembe beszélgetésnél megkérdezed mikor ér rá (két napon belül) a regisztrációtmegcsinálni, együtt veled, hogy segíteni tudj.

 

Ha legalább tíz ismerősöd meghallgatja a központi-konferenciatermes bemutatót, a tapasztalat szerint közülük legalább kettő-három regisztrálni fog prémium tagként. Azonnal segíteni kell őket, hogy ők is a gyors módszert csinálják! Két-három hét múlva nekik is lehet három-három munkatársuk.

 

 

Ha következő két hétben ugyanezt megismétled, akkor neked a második hónapban már bőven visszatérült a befektetésed. Ha ezzel a módszerrel még havonta két-három embert behozol az üzletbe, három hónap alatt legalább kilenc közvetlen munkatársad lesz, és nekik is sok-sok.

 

Az a legfontosabb, hogy az üzleti részt nem szabad senkinél sem erőltetni. Meg kell keresni a "nyomógombokat". Ez mindenkinél más-más. Csak az fog csatlakozni hozzád, aki valóbanakar internetes munkát végezni.

 

következő három hónapban az a dolgod, hogy az első kilenc emberednek is legyen 9-9 munkatársa. Ha ezt sikerül elérni akkor már egy jó jövedelemmel (akár havi sok száz dollár) rendelkezel, és ez egyenes az út felfeléVigyor. A ráfordítás időben nem több átlagban mint egy-két óra!

 

Próbád ki, sok sikert hozzá. Minden lépésedet segítjük és támogatjuk. 

 

Na jó, és mennyit lehet végül is keresni? 

A válasz: amennyit dolgozol !

A fontos dolgokra mindig van idő! A tiszta jövedelem mindig fontos!
Ez a vállalkozás időt csinál neked! Ha ezt nem látod nem figyelsz a lényegre!

 

Ez nem egy gyár, iroda, hivatal! Itt TE vagy a saját "főnököd" és a céljaid, (no meg az "házastársadé" ha vanZavarban van). Nálunk csak olyan (valódi, tisztességes) munkát találsz ahol a munka tárgya maga az internetes videoszolgáltatás tanulása és tanítása. Ajutalékrendszer a (3x9) mátrixos kapcsolatmarketingre épül (oktatási anyagainkban részletezzük) és legalább négy forrásból van jövedelem. A lehetőség hatalmas, és szédítő, de ne hagyd magad, hogy beszippantson. Nézd a dolgokat reálisan! Itt is meg kell minden forintért, (dollárért) dolgozni minden nap. Az emlegetett "passzív jövedelmet" is meg kell alapozni!!

 

Hogy ne csak általánosságban beszéljek,napi átlagban egy-két óra munkával, reálisan el lehet várni, hogy a magyar átlagjövedelem felett legyen néhány hónap után a havi bevételed, ha a tanított technikát minden nap alkalmazod. Persze adózni itt is kell (16%) de az a te kötelességed, mivel ez megbízásos munka. Mindezt "online" elérheted úgy, hogy ki sem kell mozdulni a lakásodból!! A jövedelmet egy internetes bankon keresztül utalja a cég dollárban akár naponta (van oktatási anyag)!

 

A tevékenység (hobbi is lehet) az önképzés és a csatlakozottak segítése, az alkalmazások kezelésének megtanítása, a segédanyagokra támaszkodva azért, hogy nekik is legyen sok (képzett) munkatársuk, és ezt másolni tudják. Az átlagjövedelem feletti jutalékot "fürgék" (gyors módszer) néhány hónap alatt a el szokták érni. A "viszonylag" kicsi befektetések nagyon hamar megtérülhetnek.

 

Ha ezt a tempót csinálod, rövidesen akár főállásban is megy (esetleg egyéni vállalkozóként) a dolog (a munka mennyisége nem változik jelentősen). Azért légy óvatos (nem lehet lazára fogni)! Aztán (kb. egy év) felgyorsulnak a folyamatok nagyon jó irányba, ahogy a tájékoztatón mondják minden rajtad múlik a lehetőség adott (ha a kilenc munkatársadnak is van 9-9 munkatársa, hú...).

 

 

A vezetők a nehézségeket sem rejtik a "véka" alá. Arra is van oktatás, mik a buktatók és hogyan lehet kikerülni. Ez egy nagyon jó munka ha te igazán szeretsz ilyesmit csinálni, és nyitott ember vagy. Gyere velünk és légy szabad.

 

Ha az internetes vállakozást választod:

Ne keress olyat ami nem egy konkrét

internetes szolgáltatás ajánlása, ahol nem kell befektetni,

amit nem kell tanulni, tanítani , mert valódit nem találsz.

 

Tömören az iWowWe lehetőségekről

Ezt e videót csatolni szoktam a videoleveleimhez, mivel tömör, rövid és átlátható Vigyor

 

Mi is ez a Power-Mátrix? Ez az ajánlati üzletépítés egyik legfontosabb rendező elve. Ebben az iWowWe üzletben alapvető, a garantált (hókusz-pókusz nélkül kiszámítható) jutalék rendszer (akár napi kifizetéssel). Ezt nálunk az esti "konfiban" tanulhatod meg, hogyan működik. Minden nap elmondják, de a honlapon lévő oktatási anyagokban is megnézheted!

 

 

 

Ha ezt az üzletet jól akarod csinálni,

 

minden nap el kell mondanod az alábbiakat!

 

 

 


 

 

 

 

 

Hírek

 • Translated

  The page translated by Google


  http://bit.ly/t2Ijat

  <<<<<<<<<<<  >>>>>>>>>>

  Gyere velünk és légy szabad!

  A Napi 10 db
  VIDEÓLEVÉL MINDÍG INGYENES!!

  ---------------------------------------

 • Kapcsolati adatlap

  Kapcsolat, infó az EgészségSuli.hu -n lévő
  közös adatlapon keresztül

  KAPCSOLATI  ADATLAP

 • Innováció

  2011-óta az iWowWe cég
  a legjobbak között, 
  a videokommunikációban!

 • Társhonlapok

Weboldal készítés ingyen

Asztali nézet