MENÜ

 

LevélTV

 

1. Mi a LevélTV ?

Ez egy heti egy-két órás TV hírműsor típusú videó összeállítás szórakoztató elemekkel kiegészítve, amit videolevélben kapsz, minden héten a saját levélcímedre. Két hónapig ingyenes, utána 300 Ft+áfa SMS ben fizethető díj kell havonta.

A Szolidaritás mozgalomhoz közelálló, független magánemberek készítik (LevélTV Bt.). Regisztrálás után kapsz egy kódot, azt kell havonta elküldeni a LevéTV telefonszámára. Ha esetleg egy hónappal elmaradsz nem gond, a következő hónapban kétszer küldj SMS-t. Aki adományt is tud adni, az, kód nélkül küldje, köszönjük!!

 

Próbáld ki itt az első adás linkje:

 

2. A LevélTV egy anonim levélcímen jön!

Azt szeretnénk, hogy senkinek ne jusson eszébe, hogy mi (levélTV) bármilyen adatot gyűjtünk. Ezért azt kérjük, ne az általad használt levélcímedet írd meg nekünk, hanem hoz létre egy új címet, és ezt ne használd másra!

Példa:! akacosut49akarmi.leveltv@gmail.com gmail (fontos) levélcím kell (mert nagy a biztonsági fokozata).  A „leveltv” legyen benne, hogy lássd, amikor megjön a videoleveled. Egy összetett jelszóval 6 betü, 6 szám +grafikus jel (cseréld le ezen az elven a jelszavaidat máshol is!).

 

A megjegyezhetőség érdekében az alábbiakat javasoljuk. Csinálj szabályt a jelszavadhoz, Pld. a neved (akár lánykori) kezdő, vagy záró betűiből, vagy egy általad kedvelt szó kevert betűiből és a születési éved visszafelé, vagy keverve, vagy egy ismert hatjegyű számod keverve, vagy visszafelé, és egy grafikus jel valahol legyen benne <, >, #, &, @, ~, ;,  * ezek közül!!

 

Itt ellenőrizheted az új jelszavadhoz HASONLÓ FELÉPÍTÉSÜ jelszót (nézd meg a régit is, persze más betűkkel, döbbenetes): http://howsecureismypassword.net/

 

Így nézne ki Pld.: Ámokfutó Arisztid 461201: jelszójavaslat: otu&dit102164.

Erre a kitalálási teszt (hacker test) azt írja hogy 2 millió év:

>> It would take a desktop PC  About 2 million years to hack your password

 

Miért kell? Mert a levélfeltörés és a tartalomvadászat, ma egy virágzó iparág. A szupergyors gépeket összekapcsolva pillanatok alatt megszerzik a rosszakaróid a személyes információkat rólad, és „többnyire” nem jóra használják. Ebbe a jelszóvizsgálóba természetesen ne a valóságos jelszavadat írd be, hanem egy azonos szerkezetű de blabla, véletlenszerűt, akkor is megtudod mennyire erős a jelszavad. Például a fenti példánk helyett, azt írjuk, hogy: abu#dab321654 ugyanúgy 2 millió évet ír ki a teszt program (egy hekkerelési kisérletre)!! Szupergyors gépekkel (láncolva) ez azért lényegesen kevesebb, úgy néhány hónap. Az azért biztos, hogy a magánemberek levéltitkaival ennyit nem vesződnek.

 

A regisztrációnál „nick név” (kreált névszerű azonosító) is kell  Pl,: Bányarém49, vagy OkosTóni115, ezen fogunk szólítani. Kérjük, regisztrálj honlapunkon, és írd meg a véleményedet az első próbálkozásunkról.

Hírek

 • Translated

  The page translated by Google


  http://bit.ly/t2Ijat

  <<<<<<<<<<<  >>>>>>>>>>

  Gyere velünk és légy szabad!

  A Napi 10 db
  VIDEÓLEVÉL MINDÍG INGYENES!!

  ---------------------------------------

 • Kapcsolati adatlap

  Kapcsolat, infó az EgészségSuli.hu -n lévő
  közös adatlapon keresztül

  KAPCSOLATI  ADATLAP

 • Innováció

  2011-óta az iWowWe cég
  a legjobbak között, 
  a videokommunikációban!

 • Társhonlapok

Weblap készítés ingyen

Asztali nézet