MENÜ

Élő közösségek  kommunikációs  eszközei a XXI. században


A közösségi hálózatok részére ingyenes Video Email alapú hírlevél, videohírlevél, és egyszerű olcsó videokonferencia hálózat építhető az iWowWe keretrendszerével, amely videokapcsolatos képzésre értekezletekre, és (akár) nagy rendezvények online közvetítésére is alkalmas.

A videohírlevél kiegészíthető saját háttérrel, logoval, filmek csatolásával, levélküldési időzítéssel. Akár napi több ezer videolevél is kiküldhető.

A cég kereskedelmi, ajánlói hálózatának gyakorlati működése, képzési tájékoztatási struktúrája jó minta ehhez. További segitség a videolevél marketing és a marketingvideó készítés oldalunk.


Videolevél marketing oldalunkról >>

"Hozz létre videohírlevelet, hírlevélközösséget, videokonferenciával kombinálva

Ezt a megoldást elsősorban közösségeknek, oktatási helyeknek ajánljuk. Akár hetente, a közösség véleményformálóinak, vagy az oktatóknak a közreműködésével, olyan tájékoztató, informáló, akár képzési anyagokat eljuttató hírlevélhálózat építhető ki a cég prémium szolgáltatáshoz kapcsolódó webirodájával kombinálva, amely akár naponta is több ezer videohírlevelet képes továbbítani.

A videohírlevélben több órás tájékoztató anyag küldhető. Össze lehet kapcsolni a konferenciaterem szolgáltatással, így a közösség, iskola területi online csomópontjai is kialakíthatók.

Az adatbiztonság testre-szabható, jelszó, belépési azonosító és egyéb védelmi rendszerek (opcionális) alkalmazásával, akár a banki jellegű szigorú követelményeket is kielégítheti."

 


Videoblog, Vlog

A Vlog az egyre nagyobb képátvitelre képes hálózatok ifjú gyermeke. Az lehet mondani hogy világszerte a bátrak is még csak tanulják.

Az említett iWowWe cég technológiája kifejezetten alkalmas Vlogolásra. Egy oldal ahol erről gyakorlatról sokmindent lehet olvasni:

Eredeti forrás fordítása Google http://bit.ly/xp41PW


Ezen az oldalon (a továbbiakban) próbálom kibontani azokat a kiegészítő videokommunikációs felhasználási lehetőségeket is, amelyeket a közösségeknek, egyesületeknek, gyülekezeteknek és egyéb szervezeteknek érdemes figyelembe venni, ha használni akarják ezt a technológiát.

Ha egy közösség online kommunikációs hálózat kialakításába gondolkodik, akkor érdemes megtervezni a technikai és használhatósági (kompatibilitási) szinten a legjobb lehetőségeket, és ajánlani (megtanítani) a közösség tagjainak.

A www-neten sokféle kommunikációs csatorna működik, A közösségek hatékony átfogó kommunikációjának színvonala attól függ, hogy a kommunikációs eszközök egymáshoz illesztése, támogatása, használatuk oktatása, koordinálása (peferálása) milyen szinten van.


Videohírlevél, videolevél: íWowWe Video Email
A leggyorsabb, legnagyobb, egyszerűen kezelhető és ingyenes!

Videokonferencia (többoldalú kapcsolat) : iWowWe Prémium Videokonferencia
A legolcsóbb, és elismerten a legmagasabb technikai színvonallal, a legnagyobb konferenciateremmel rendelkezik, könnyen megtanulható, egyszerűen kezelhető.


Az alábbiakban egy preferencia rendszert állítottam fel. A középpontban azokat az online kommunikációs eszközöket helyezzük amelyek az iWowWe alkalmazásokat a leghatékonyabban segítik.

 

Bővebben: http://honlapiskola.ewk.hu

 

Javasolt Böngésző : Google Chrome
Az ajánlott webböngésző információra a Chrome kereső Google

Ez a párosítás azonnal tudja fordítani az angol nyelvű oldalakat (ha bejelöljük a fordítási opciót) és viszonylag kevés (memória) kapacitást igényel, és még számtalan előnye van a versenytársaival szemben.

Sajnos a Chrome, valamilyen technikai ok miatt az iWowWe videoüzenet felvétele alkalmazásnál visszhangosságot produkál, ezért a videolevél készítés üzemmódra a Mozzilla Firefox böngészőt ajánlom. Ez egy kicsit lassúbb és nagyobb memóriát igényel mint a Chrome.

Kétoldalú videocsevegő: Skype

Itt is több lehetőség van, a Skype kezelési struktúrája illeszthető legjobban a többi rendszerhez, a kétoldalú személyes ingyenes kapcsolatban a legfejlettebb.

Ha van működő webkamerád és installált Skype a gépeden a Facebbok chat is használtató videocsevegésre (csak egy kicsi) koordináló programot kell hozzá installálni. Automatikusan felkínálja, ha rá-klikkelsz a partnered csevegő ablakában lévő kamera ikonra, ez akkor jelenik meg, ha neki is van webkamerája.

Online levelező: Gmail,
Biztonságos, gyors, terhelhető, egyszerű, illeszkedik a többi ajánlathoz!

Videotároló: YouTube
A legjobb, és közösségi oldal, csatorna is üzemeltethető benne, egyszerű szerkesztője is van, a feltöltött video csatolása beillesztése jól kezelhető. Gmail direkt kapcsolat, bejelentkezés Gmail azonosítóval!

Videoszerkesztő: Movie Maker
Adott a Windows-ban. Klippek készíthetők vele egyszerűen.

Közösségi oldal: Facebook
Közösségek és egyéni kapcsolatok építésére a leghatékonyabb, belső titkosítható oldalak, és szervezetek számára speciális oldalak is könnyen létrehozhatók. (kell hozzá a Chrome fordító opció néha)

Bog: Google Blogger
Online jól kezelhető biztonságos, a google rendszer részeként beilleszthető.

Egyszerű honlapkészítés: ewk.hu


A Robotlány üzenete

 

 


Gyere velunk és légy szabad!!

Fejlesztés alatt! > Vigyor

 


 

 


Hírek

 • Translated

  The page translated by Google


  http://bit.ly/t2Ijat

  <<<<<<<<<<<  >>>>>>>>>>

  Gyere velünk és légy szabad!

  A Napi 10 db
  VIDEÓLEVÉL MINDÍG INGYENES!!

  ---------------------------------------

 • Kapcsolati adatlap

  Kapcsolat, infó az EgészségSuli.hu -n lévő
  közös adatlapon keresztül

  KAPCSOLATI  ADATLAP

 • Innováció

  2011-óta az iWowWe cég
  a legjobbak között, 
  a videokommunikációban!

 • Társhonlapok

Weboldal készítés ingyen

Asztali nézet