MENÜ

Videolevél a kapcsolatok forradalma


 

videolevél készítés menete

 

Mi is ez az új csoda? Bátran merem állítani,  hogy ez az újdonság, viharos sebességgel terjed a világban, mert személyes,  és ez a cég (a legjobbak egyike) máris  üzleti kiválósági (Stevie Awards) díjat kapott (a világ legmagasabb innovációs díja).

 

 

Miért? Egyszerűen azért, mert az emberek vágyainak elébe ment a "Video Email" ingyenes megoldással, és összességében technikailag ma a legmagasabb színvonalat képviseli (a tömörítési és a tárolási technológiában is) a szakterületén (a szaklapok szerint).

 

 

Üzleti biztonság szempontjából nem mindegy,  hogy a WowWe által használt tároló kapacitás (hatalmas géptermek) és a használt szoftverek saját fejlesztésüek, és a saját tulajdonban vannak!!

 

És kik használják? Máris sok millió magánember, (a családi és baráti kapcsolatokban), egyesületek, egyházak és egyéb közösségek, kisvállalkozások (a prémium lehetőséget), jelentős vevőkapcsolatra építő cégek világcégek, és a világ legnagyobb információ-technológiai (IT) cégei.

 

Technikai Feltételek: Ha van levelező címed, (lehetőleg ......@gmail.com) már láttál videót a gépeden, és hallottad is a hangját akkor a "Video Email"-t is tudod fogadni. A küldéshez, készítéshez >> a legegyszerűbb kiegészítő egy közepes webkamera mikrofonnal  Logitech C110 (kb 4000 Ft+házhozszállítás).

 

Határ a "csillagos ég", pl.: a  csúcsmodellek a Microsoft LifeCam HD sorozat, és a szuperprofi (Creative Live! Socialize HD) . Én egy minivel (VX-700) készítettem (olcsó) a próbalevelemet (már nem kapható, kicsit gyenge a felbontása) szerintem  kezdésnek egy hasonló is jó.

 

Az iWowWe konstrukció rendkívül egyszerű. A "Video Email" keretrendszer használatáért napi tíz levélig nem kell fizetni, a több száz, vagy több ezer videolevél köldési lehetősége a "csomagokban" van.

 

A videó konferencia egy további lehetőség a legalacsonyabb díjjal (választható), és a legnagyobb konferencia-szobával rendelkezik (alap szinten száz fős).

A Kettő az egyben, mindenkinek, amely csodálatos, igazi internetes vállalkozás is (a részletek a csomagokban)!

 

Ma már hatalmas igény van a gyors, egyszerű teljes-körű, videó alapú megoldásokra, a levelező kapcsolatokban, minden szinten. Eddig ezt csak a profik tudták csinálni, elég nehézkes és drága is volt. Ennek most vége!

 

Az iWowWe technológiához elegendő az átlagos internethasználói tudás, és megváltozik körülöttünk a világ! Nincs letöltendő szoftver! Ez a rendszer (az innovációs szakemberek szerint) a konkurenciát messze megelőzi (járj utána).

 

A link mögött egy áttekintést adunk az iWowWe (gépi fordítással a Chrome böngészőben bejön) segédanyagokból a videolevél küldése (támogatási platform). 

 

Az oldalaink segítségével is látni fogod, milyen egyszerű videót küldeni Email-ként, és hogyan tudunk mindenfajta, több oldalú megbeszélést (akár családi esemény közvetítését) videóval, 100 élő (rövidesen 1000) interaktív kapcsolatig, 12 egyidejű kameraképpel, lebonyolítani személyes részvétel, utazás nélkül a konferencia opcióval.

 

Hadd emeljem ki a videokommunikációs platform néhány jellemzőjét.

 

 Ez az iWowWe videó platform kiemelten felhasználóbarát. Választhatsz egy hatalmas könyvtárból előre tervezett "Video Email" sablonok közül az alkalomtól függően.

Saját egyéni sablonokat is létrehozhatunk egyszerű "drag and drop" (húzd és ejtsd) funkció használatával.

 

Használhatod személyes célokra, üzenhetsz a születésnapokon, az évfordulókon, speciális nyaralásról, vagy csak egy "Video Email" a barátodnak, hogy "mi történt velem a héten!".

Minden helyzetben jól használható, akár közösségi, oktatási, üzleti (akár online) célokra is.

Például, ha egy ingatlanügynök, fényképész, autókereskedés, gyógymasszőr szalon, illetve edzőterem tulajdonosa, vagy bármely más kis üzlet (termék-forgalmazó, nyelviskola) tulajdonosaként, meg akarod erősíteni  a kapcsolatot az ügyfelekkel, új információkat mondasz el.

 

Ha egy szervezetben (közösségben) fontosak a közvetlen emberi kapcsolatok>> itt a jó megoldás.

 

Ha nagy távolságokra kellene utazni, megbeszélésekre, és képzésre is van szükség a rendszer konferencia szolgáltatásai erre is alkalmasak, a költsége minimális a hasonló szolgáltatásokhoz képes.

 

A keretrendszer működését is videokonferencia alkalmakon tanuljuk és tanítjuk! Szinte minden nap van oktatás, mindenki kiválaszthatja a neki legalkalmasabb időpontot.

 

 videolevelezes@gmail.com

 

A videolevél létrehozásához gyakorlati útmutató videók a Hogyan lehet oldalunkon

 és az élő bemutató videokonferenciákon!

 


 Súgó gépi fordítása az íWowWe  honlapról > Hogyan lehet létrehozni egy videolevelet

 A rövidített Video E-mail súgókoz >> URL: http://bit.ly/qEMsPX


 

Hírek

 • Translated

  The page translated by Google


  http://bit.ly/t2Ijat

  <<<<<<<<<<<  >>>>>>>>>>

  Gyere velünk és légy szabad!

  A Napi 10 db
  VIDEÓLEVÉL MINDÍG INGYENES!!

  ---------------------------------------

 • Kapcsolati adatlap

  Kapcsolat, infó az EgészségSuli.hu -n lévő
  közös adatlapon keresztül

  KAPCSOLATI  ADATLAP

 • Innováció

  2011-óta az iWowWe cég
  a legjobbak között, 
  a videokommunikációban!

 • Társhonlapok

Weblap készítés ingyen

Asztali nézet