MENÜ

Ez egy modern, és szórakoztató jövedelemforrás, otthoni munkával !


 

Van olyan ismerősöd, aki megbízható és egyszerű


internetes munkát keres ?


Kérlek ajánld neki ezt a lehetőséget, az ingyenes videolevéllel együtt!

 

Út a prémium jövedelemhez 12 lépésben

2. rész 5-12. is

A folyamatos tanulás a legfontosabb itt is, remélem nem lepődtél meg?

Ez egy régi  bemutató, több mint fél éves, az alapok nem változatak

csak a jutalékrendszer. Sokkal többet ad ma már a cég, mert megteheti!

Friss konferenciák itt

1. Meghívó! Miután megnézted miről is van szó (videolevelek, videokonferencia) hallgasd meg a részletes üzleti és (ha van időd) a technikai tájékoztatót (itt videokonferencia keretében) legalább egyszer (ha nem világos a kezelése kérdezz).

 

Írd össze a kérdéseidet, megbeszéljük , én hetente kétszer meghallgatom még most is a központi tájékoztatókat. Egy rögzített  üzleti "konfit" itt is (hogyan) megnézhetsz. Ez ugyan nem a legfrissebb, de a lényeg benne van (okt.1-től változás).

 

 • A konferenciaterem előadói részletesen bemutatják a videokommunikáció jövőjét, a lehetőségeket, ezt a vállalkozást, a munkát, az ösztönzési (jutalék) rendszert.

 • Azt is, hogyan érhetsz el az ismeretek online tanulásával és tanításával (napi egy két óra munkával), minimális befektetéssel, egy év múlva (vagy hamarabb) olyan jövedelemszintet ami többszörösen meghaladja a mai magyar átlagjövedelmet. Ezért ki sem kell mozdulnod a lakásodból!

 


2. Ezen a honlapon minden információt megtalálsz (Hogyan lehet oldalunk) a videokommunikációs rendszerről, a képzésről, a munka lényegéről, nézz körül! Ha érdekel ez a munka regisztrálj az WowWe cég weblapján (a személyes linkemen keresztül, vagy a megívódnál) prémium tagként. Csak ajánlón keresztül lehet belépni!

 

 • Az ingyenes, technikai, módszertani videokonferenciákon később is bőséges és részletes oktatást kapsz a videolevelezésről, a videokonferencia termek létrehozásáról, és működtetéséről, és a marketing eszközökről.

 • Vedd fel a kapcsolatot (Skype-n, vagy telefon) azzal aki neked ajánlotta ezt az oldalt, (Skype (én): laknerferi). A webirodánkban (ilyen neked is lesz) látjuk ha regisztráltál, és kérdezz!

   


 

3. Ismerd meg jól (gyakorlással) a videolevél és a konferenciaterem készítési technológiájának alapjait, ez a lassú kezdés.

Ne ijedj meg, talán soknak tűnik az információ, ne akadj el a részletekben, a dolog sokkal egyszerűbb mint aminek látszik elsőre.

Ez a "munka" az egyszeri nyelvtanáréhoz hasonlít, aki egy-két leckével van csak a tanítványai előtt, és ettől még nagyon jól csinálja. Bele kell vágni minél hamarabb a személyes ajánlásba, a te ajánlód (én is) segíteni fog.

 


4. Ha nincs mikrofonos webkamerád, szerezz be egyet (egy olcsó is megteszi), fülhallgató is kell. A fejhallgatós mikrofon-szett, profi lendületet adhat.


prémium jövedelem 2.rész >>>


 

5. Készíts és küldj videolevelet (hogyan oldalunk) a jó érzésről az újdonságról  ismerőseidnek, barátaidnak, családtagjaidnak és mindenkinek akinek eléred az e-mail címét (hogyan-hoz segítséget kapsz itt).

 

Meg tudod nézni a webirodádban, ki és mikor nézte meg a videoleveled! Védekezz a csalódás ellen (10-ből csak kettő reagál).

 


 

6. Készíts egy listát azokról a nagy álmokról, célokról (képes formában is) amit el szeretnél érni, itt minden álmodhoz megfelelő forrás lehetőségeket is találsz.

Engedd szabadjára a vágyaidat, képzeld el a jövőd (a sok pénz nem jó cél, mert túl általános).

Csak rajtad múlik milyen szorgalmas vagy, és mennyire  vagy türelmes saját magaddal szemben.

 


 

7. A jó érzéseidről, benyomásaidról, a pozitív hitedről beszélj (minden nap), ez megerősít. Úgy beszélj róla, hogy neked ez már meg-van! Persze egy névjegykártya sem árt, hogy elérjen az, akinek felkeltetted az érdeklődését Nevetés.

A WowWe figura mellé (oldalsávunk) nyugodtan ráírhatod, hogy video-kommunikációs tanácsadó vagy..

Már az első héten többet fogsz tudni erről a területről, mint bárki más a környezetedben, ha végigolvasod az információs oldalakat és meghallgatod a konferenciákat.

 


 

8. Készíts egy másik listát az ismerőseid e-mail címéről (akik reagáltak), és küldj nekik ismét videolevelet (a webirodádból) a pénzkereseti lehetőséget is kiemelve (5-10 levél max. egy időpontban, le kell követni).

Hívd meg őket egy beszélgetős videokonferenciára (ha már van termed).

 


 

9. Néhány nap múlva kérdezd meg őket mi a véleményük. Ne lepődj meg ha nem értik, ez nagyon új dolog.

Ajánld nekik ezt az oldalt, és a te saját iWowWe oldaladat (ott is elérhetők a segédanyagok).

Én, vagy az ajánlód, segítünk a válaszokat megtalálni a kérdéseikre.

 


 

10. Sikeres ajánlás után , már az elején, - ha már van három ismerősöd, aki hozzád regisztrált,-  jelentősen  csökken a havidíj is (a jutalékod fedezi a befektetést), a regisztrációs díj csak egyszeri költség, az is könnyen visszatérül  ha jól dolgozol.

A kereseti jövedelemre ezután lehet számítani.

 


 

11. A személyes kapcsolat (akár Skype is) hatékonyabb mint a "csak videólevél", ezért törekedj a személyes ajánlásra, bemutatásra, és a "konfi". (este a videokonferencia) közös meghallgatására (nem kell, hogy egy helyen legyetek).

Utána (akár Skypen, vagy telefonon) vagy másnap délelőtt beszéljétek meg!!

 


 

12. A prémium lehetőség legértékesebb tartozéka a videokonferencia, virtuális üzleti oktató "terem".

Használatának megtanulása a jó üzlet alapja, minél hamarabb kezdj neki.

Aki jól reagál a videoleveledre, beregisztrál (az ingyenesre), és gyorsan kipróbálja, az a te embered, keltsd fel az érdeklődését.

 


 

A "fapados" basic csomag 55 dollár egyszeri regisztrációs, +20 dollár havi rendszer-használati díj, prémium csomag 175 dollár egyszeri regisztrációs +20 dollár havidíj  (ez még a régi prémium tagos regisztrációs segédlet régi adatokkal, rövidesen lesz új). Részletek a konfitermes tájékoztatón. A különbség a küldhető videolevelek számában és az elérhető jövedelemben (a mátrix jutalékékban 8x-os) van.

 


 

A saját konferenciaterem a  legfontosabb marketing eszköz. Akkor fognak csatlakozni hozzád sokan, ha "átjön", hogy te már "majdnem" profin ismered a használatát, és érzékeltetni tudod a jelentőségét (videokonferencia oldalunk és a Hogyan lehet végén is bemutatjuk az oktatóvideót).

 

A "profi" használat már három négy "gyakorló alkalom" (akár a családdal) után kialakul.

 

Ha van vállalati kapcsolatod, ne a cégnek, szervezetnek ajánld, hanem a tudás továbbadásában érdekelt szakembereknek, azoknak akik jó pénzt akarnak keresni, és továbbadják.

 

Ne hagyd, hogy elvegyék a kedved a "jóakaróid", tízből csak két embert érdekel bármilyen újdonság (átlagban).

FONTOS!! Csak olyantól kérj, fogadj el véleményt AKI VELED EGYÜTT MEGHALLGATTA az esti konferencia tájékoztatók valamelyikét, és megnézte (legalább egyszer) ezt az oldalt!

Szupergyors ajánlási módszer (16 nap, +1-3 hónap):

a.) 1. nap Regisztrálj prémium tagként, olvasd végig ezt a honlapot legalább 2x,

 

b.) 2-4. nap. Hallgasd meg többször a videolevél és videokonferencia-terem készítési tájékoztatót itt (hogyan oldalunk) és a központit is, tanulj és jegyzetelj.

 

c.) 5-6 nap, Tisztázd a felmerült kérdéseidet az ajánlóddal, Készíts listákat, meghívó videolevelet és konferenciatermet magadnak, gyakorolj!

 

d.) 7-16. nap  Hívj meg naponta 15-20 ismerősödet (videolevéllel, vagy szóban Skype-vel) beszélgetésre, a konferenciatermedbe. Az a legjobb az ha az ismerősödnek van Skype vagy MSN gyakorlata. Ne lepődj meg ha csak néhányan fognak válaszolni, egyeztess későbbi időpontokat is.

 


 

e.) A konferenciateremben a bevezető csevegés és a "konfiterem" lehetőségeinek bemutatása után, beszélj néhány percben erről az internetes munkáról (mi ez mit kell csinálni és hogyan) és az élményeidről (lehet akár "alkalmi" is).

Ezután meghívod őket egy központi "konfitermes" tájékoztatóra, amit együtt hallgattok meg és utána Skype-n (egyenként) néhány percben beszélgettek róla.

 


 

f.) Másnap telefonon megkérdezed mikor ér rá (két három napon belül) a regisztrációt megcsinálni, együtt veled (képernyő-megosztással ha megy), hogy segíteni tudj.

 

Ha legalább tíz ismerősöd meghallgatja a központi-konferenciatermes bemutatót, a tapasztalat szerint közülük legalább kettő-három regisztrálni fog prémium tagként. Azonnal segíteni kell őket, hogy ők is a gyors módszert csinálják! Két hét múlva nekik is lehet három-három munkatársuk.

 


 

g.) Ha következő két hétben ugyanezt megismétled, akkor neked a második hónapban már bőven visszatérült a befektetésed.

 

Ha ezzel a módszerrel havonta két-három embert behozol az üzletbe, három hónap alatt legalább kilenc közvetlen munkatársad lesz, és nekik is sok.

 


 


 

A legnehezebb az önfegyelem, az üzleti részt nem szabad senkinél sem erőltetni.

 

Meg kell keresni a "nyomógombokat". Ez mindenkinél más-más. Csak az fog csatlakozni hozzád, aki valóban akar internetes munkát végezni.

következő három hónapban az a dolgod, hogy az első kilenc emberednek is legyen 9-9 munkatársa. Ha ezt sikerül elérni akkor már egy jó jövedelemmel (akár havi sok száz dollár) rendelkezel, és ez egyenes az út felfeléVigyor.

A ráfordítás időben nem több napi két-három óránál!

Próbád ki, sok sikert hozzá.

Minden lépésedet segítjük és támogatjuk.

Na jó, és mennyit lehet végül is keresni?

A válasz: amennyit dolgozol !

A fontos dolgokra mindig van idő! A tiszta jövedelem mindig fontos!
Ez a vállalkozás időt csinál neked! Ha ezt nem látod nem figyelsz a lényegre!

Ez nem egy gyár, iroda, hivatal! Itt TE vagy a saját "főnököd" és a céljaid, (no meg az "házastársadé" ha vanZavarban van).

 

Nálunk csak olyan (valódi, tisztességes) munkát találsz ahol a munka tárgya maga az internetes videoszolgáltatás tanulása és tanítása.

 

A jutalékrendszer a (3x9) mátrixos kapcsolatmarketingre épül (oktatási anyagainkban részletezzük) és legalább négy forrásból van jövedelem. A lehetőség hatalmas, és szédítő, de ne hagyd magad, hogy beszippantson.

 

Nézd a dolgokat reálisan! Itt is meg kell minden forintért, (dollárért) dolgozni minden nap. Az emlegetett "passzív jövedelmet" is meg kell alapozni!!

Hogy ne csak általánosságban beszéljek,napi átlagban egy-két óra munkával, reálisan el lehet várni, hogy a magyar átlagjövedelem felett legyen lényegesen a havi bevételed, ha a tanított technikát minden nap alkalmazod.

 

Persze adózni itt is kell (16%) de az a te kötelességed, mivel ez megbízásos munka. Mindezt "online" elérheted úgy, hogy ki sem kell mozdulni a lakásodból!!

A munka (hobbi is lehet) a csatlakozottak segítése, az alkalmazások kezelésének megtanítása a segédanyagokra támaszkodva azért, hogy nekik is legyen sok (képzett) munkatársuk, és ezt másolni tudják.

Ezt (jó kereset) néhány hónap alatt a "fürgék" el szokták érni. A "viszonylag" kicsi befektetések nagyon hamar megtérülhetnek.

Ha ezt a tempót csinálod, rövidesen akár főállásban is megy (egyéni vállalkozóként) a dolog (a munka mennyisége nem változik jelentősen). Azért légy óvatos (nem lehet lazára fogni)!

Aztán (kb. egy év) felgyorsulnak a folyamatok nagyon jó irányba, ahogy a tájékoztatón mondják. (ha a kilenc munkatársadnak is van 9-9 munkatársa, hú...).

Ha az internetes munkát választod: Ne keress olyat ami nem egy konkrét internetes szolgáltatás ajánlása, ahol nem kell befektetni, amit nem kell tanulni, tanítani , mert valódit nem találsz.

Mi is ez a Power-Mátrix? Ez az ajánlati üzletépítés egyik legfontosabb rendező elve.

Ebben az iWowWe üzletben alapvető, a garantált (hókusz-pókusz nélkül kiszámítható) jutalék rendszer (akár napi kifizetéssel).

Ezt nálunk az esti "konfiban" tanulhatod meg, hogyan működik. Minden nap elmondják, de a honlapon lévő oktatási anyagokban is megnézheted!

Motivációs anyagok:

Ha ezt az üzletet jól akarod csinálni, minden nap el kell mondanod az alábbiakat!

 


 

WowWe 3-as kör ábra munkatársaknak


 

Hírek

 • Translated

  The page translated by Google


  http://bit.ly/t2Ijat

  <<<<<<<<<<<  >>>>>>>>>>

  Gyere velünk és légy szabad!

  A Napi 10 db
  VIDEÓLEVÉL MINDÍG INGYENES!!

  ---------------------------------------

 • Kapcsolati adatlap

  Kapcsolat, infó az EgészségSuli.hu -n lévő
  közös adatlapon keresztül

  KAPCSOLATI  ADATLAP

 • Innováció

  2011-óta az iWowWe cég
  a legjobbak között, 
  a videokommunikációban!

 • Társhonlapok

Weboldal készítés ingyen

Asztali nézet